Tag "Божјата љубов"

Врати се на почетна
Ватикан

Вистинската љубов доаѓа од Бог

Не доаѓа целата љубов од Бог, но Бог е „прва љубов“ – истакна Светиот Отец во проповедта на светата Литургија на 8 јануари во капелата на домот Света Марта.