Tag "Божјата сила нѐ спасува од гревовите и слабостите"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Божјата сила нѐ спасува од гревовите и слабостите

Секој човек би требало да биде свесен дека е слаб, ранлив и грешен. Никој не може да се спаси самиот себе