Tag "Божиќ. Честитка"

Врати се на почетна
Uncategorized

Христос се роди – Славете го!

„Го славиме раѓањето на нашиот Спасител Исус Христос. Го славиме роденденот на Животот. И никој не е исклучен од оваа радост.