Tag "божиќна работилница"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Во Скопје и Гостивар се одржа божиќна работилница за деца

Во саботата, на 15 декември 2018, се одржа божиќна работилница за деца во скопската парохија. Во реализација заедно со Фоколарите, сестрите Мисионерки на љубовта