Tag "божиќна претстава"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Божиќна претстава: Исус или ништо!

Во доцните вечерни часови на 6 јануари 2019 година, во парохиската црква „Раѓање на свети Иван Крстител“ – Струмица децата и младите