Tag "Божиќната полноќна Литургија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Исусе се родил отфрлен од некои, а многу биле рамнодушни

Во текот на светата Литургија во божиќната ноќ, Папата поттикна на размислување за драмата