Tag "божиќната пештера"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Божиќната пештера и божиќното дрво се порака на надеж и љубов

Божиќната пештера и божиќното дрво создаваат порака на надеж и љубов, помагаат да се создаде соодветна божиќна атмосфера за да се живее со вера таинството на раѓањето на Откупителот –