Tag "Божиновкс"

Врати се на почетна
Македонија

Прв работен состанок на Координативното тело за „Денови на Света Мајка Тереза“

Во понеделник, 27 јуни 2016 година во Бискупската резиденција на Водно во Скопје се одржа првиот работен состанок на Координативното тело за спроведување на Татковинската прослава „Денови на света Мајка