Tag "богпосветени лица"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Виртуелна средба за Денот на богопосветените лица

Во предвечерието на Светскиот ден на Богопосветените лица 1 февруари 2021 година се одржа виртуелна средба, на која учествуваа свештениците и богопосветените лица од Скопска бискупија и Струмичко – скопската