Tag "богохулство"

Врати се на почетна
Свет

Осудената на смрт Асија Биби е во тешка состојба

Состојбата на Асија Биби е „тешка, бидејќи од ден на ден станува психички сè повеќе нестабилна”. Ова го соопшти Ксавиер Патрас Вилијамс, претседател на организацијата за заштита на правата на