Tag "Богословски факултет"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов врачи благодарница на Католичкиот богословски факултет за поддршката во организацијата на Папското доаѓање

Во понеделник 4 ноември 2019 година, Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски епарх монс. д-р Киро Стојанов кој се наоѓа на редовното 77. заседание на Бискупската конференција на БиХ се