Tag "богословска крепост"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Генерална аудиенција: Светот има потреба од христијанската надеж

Во серијата катехези за богословските крепости, папата Фрањо на Генералната аудиенција во среда 8 мај 2024 година зборуваше за крепоста надеж. Ви го пренесуваме преводот на целата катехеза.