Tag "Богородица Спасение на римскиот народ"

Врати се на почетна
Ватикан

Папа Фрањо се помоли во базиликата Света Марија Велика

Папа Фрањо на 11 февруари приватно ја посети базиликата Света Марија Велика Марија и како обично се помоли во пресрет на апостолското патување пред иконата Богородица