Tag "Богородица од Ел Кобре"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата го посети светилиштето Богородица од Ел Кобре

Светиот Отец на 21 септември 2015 година со кубанските епископи го посети светилиштето Богородица од Ел Кобре, во близна на градот Сантијаго де Куба.