Tag "Богородица од Алтаграција"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата до доминиканскиот народ: Одете соединети во братството

По повод јубилејната година Алтаграција, Папата упати порака до доминиканскиот народ во која посочува дека Богородица нè поттикнува да се грижиме и да го запалиме пламенот на надежта што ни