Tag "богопсоветени лица"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Скопје: Прославен Светскиот ден на богопосветените лица

Во просториите на Катедралната црква „Пресвето Срце Исусово“ во Скопје на 1 февруари 2020 година се одржа Духовна обнова за свештениците, монашките заедници и црковните движења од Скопска бискупија и

Ватикан

Папата во Њујорк се сретна со лицата со богопосветен живот

Првата точка од престојот на Папата во Њујорк, после средбата со бездомниците во Вашинготн е Вечерната молитва на 24 септември со лицата со богопосветен живот во катедралата Свети Патрик.