Tag "богопсветени"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Посветениот живот не е преживување, туку нов живот

На 2 февруари папата Фрањо го предводеше литургиското славење по повод празникот Сретение Господово кога се одбележува и Денот на посветениот живот и потсети на значењето на Господовиот повик.