Tag "Богопосвтени лица"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Честитка по повод Велигден од Богопосветените лица

На 13 април 2022 година Богопосветените лица од градот Скопје го посетија Н.В.П монс. д-р Киро Стојанов, Скопски бискуп и Струмичко – скопски епарх, честитајќи му го големиот христијански празник