Tag "богопосветени лица Скопје"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Средба на кардиналот Пулиќ со богопосветените лица

Средбата се одржа во катедралата Пресвето Срце Исусово во Скопје, а потоа кардиналот Пулиќ го предводеше Евхаристиското славење.