Tag "Богодродица"

Врати се на почетна
Македонија

Верници од Скопската парохија примија Каремелитански скапулар

Во катедралата Пресвето Срце Исусово во Скопје на 14 август 2015 година на Мисата пред празникот Голема Богородица, која ја предводеше скопскиот парох дон Давор Топиќ