Tag "богати"

Врати се на почетна
Ватикан

Искористувањето на работниците е смртен грев

Искористувањето на работниците заради лично збогатување е исто како е да се биде крвопиец, тоа е смртен грев – рече Светиот Отец во проповедта на светата Литургија