Tag "Богата"

Врати се на почетна
Свет

Повеќе од 350 свештеници учествуваа во масовното исповедување во трговски центар

И свештениците и верниците се воодушевени со оваа акција која поттикнува мир во земја во која до пред неколку години избувна граѓанска војна меѓу владата и герилските групи.