Tag "Бобио"

Врати се на почетна
Ватикан

Братството е можно во Европа ако луѓето се отворени кон Бог

Во Европа братство може да се оствари само ако луѓето се отворени кон Бог – рече Светиот Отец во пораката за 1400 годишнината од смртта на свети Колумбан,