Tag "Блуд"

Врати се на почетна
Свет

Блуд, пари и успех – пат до среќата или горка осаменост?

Некогаш помислуваме вака: да ги зграбиме парите, сексот и успехот и да ги ставиме во садот на своето срце и на крајот да направиме коктел кој се вика среќа. Изгледа