Tag "Блоке"

Врати се на почетна
духовнитекстови Сведоштва Свет

Магдалена Горник – словенска мистичарка која 47 години живее без храна

Живеела без земска храна, ги имала на себе Христовите рани и на Бог му пренесувала надомест за сите навреди кои му се нанесуваат.