Tag "Близина на Папата до жртвите од пожарот во Португалија"

Врати се на почетна
Ватикан

Близина на Папата до жртвите од пожарот во Португалија

Португалија е во голема вознемиреност поради пожарот кој веќе повеќе денови предизвикува голема штета, особено во северот на земјата.