Tag "Блеградска надбискупија"

Врати се на почетна
Вести Свет

Монсињор Ладислав Немет е новиот Белградски надбискуп и митрополит

Папата Фрањо го именува монс. Ладислав Немет, зрењанински бискуп, за Белградски надбискуп и митрополит