Tag "блажен Пиер Џорџо Фрасати"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата Фрањо во Торино по повод изложувањето на Торинското платно за јавноста

По повод изложувањето на Торинското платно за јавноста папата Фрањо ќе биде во дводневна посета на Торино, каде освен торинското платно тој ќе посети повеќе базилики и плоштади,