Tag "блажен Жан-Баптист Фуке"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата се моли за жртвите од земјотресот во Индонезија

Папата после пладневниот наговор на 30 септември 2018 година изрази близина до сите кои ги погоди земјотресот во кој според последните податоци загинаа повеќе од 830 луѓе, а некои подрачја