Tag "блажен Енгелмар Unzeitig"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата се обрати по молитвата Ангел Господов

Светиот Отец по Евхаристијата како обично се обрати на собраните верници и со нив ја измоли молитвата Ангел Господов.