Tag "благост"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Сестра Еврозија, блага и кротка

Нашата мила Мајка настојничка, следејќи го секогаш, без да се поколеба, примерот на нашиот Господ Исус Христос, секогаш и во секое време беше блага и кротка. „Нашата мила Мајка настојничка,