Tag "Благородното дело на отец Јосиф Алоати и на сестра Еврозија Алоати"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Промоција на книгата „Благородното дело на отец Јосиф и сестра Еврозија Алоати“ во Струмица

Во среда 16 ноември 2016, пред бројната публика во струмичката Катедрална црква „Успение на Пресвета Богородица“, се одржа промоција на книгата „Благородното дело на отец Јосиф Алоати и на сестра

Вести Македонија

Во Скопје промовирана книгата „Благородното дело на отец Јосиф и на сестра Еврозија Алоати“

Во среда, 9 ноември 2016 година, во Скопската катедрала „Пресвето Срце Исусово“ се одржа промоција на капиталното дело на д-р Христо Драгов