Tag "благодарница"

Врати се на почетна
Македонија

Асоцијација Скопјанката Мајка Тереза додели Благодарница на Македонски Каритас

Во склоп на татковинската прослава „Денови на Света Мајка Тереза“, на 5 септември 2016 година во спомен куќата на Света Мајка Тереза, Граѓанската Асоцијација Скопјанката Мајка Тереза