Tag "Бит Пазар"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Прославен празникот на Свети Јосиф на Бит Пазар

На празникот Свети Јосиф, 19 март 2021 година во црквата „Свети Јосиф“ во Скопје на Бит Пазар Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов, Скопски бискуп и Струмичко – скопски епарх служеше

Вести Македонија

Во црквата на Бит Пазар започна побожноста до Свети Јосиф

Во среда 3 март 2021 година, во црквата на Бит Пазар „Свети Јосиф“ започнаа подготовките за празникот Свети Јосиф, кој се слави на 19 март според Грегоријанскиот календар.