Tag "Битола: Панел дискусија за семејството"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Битола: Панел дискусија за семејството

Во рамките Четвртата по ред светска конференција за меѓурелигиски и меѓуцивилизациски дијалог во Битола во петок 4 ноември 2016 година се одржа панел диксусија на тема