Tag "Бистеренци"

Врати се на почетна
Македонија

Прославен патрониот празник на црквата во Бистренци

Со Светата архиерејска Литургија предводена од Н.В.П д-р Киро Стојанов, Скопски бискуп и Апостолски егзахр во Македонија во присуство на голем број верници