Tag "Бискуспки конференции"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Кардинал Сарах: Виртуелната света Литургија не може да го замени личното присуство

Во писмото до претседателите на Бискупските конференции кардинал Сарах ја истакнува потребата за враќање на нормалниот христијански живот, таму каде што дозволува епидемиолошката состојба предизвикана од пандемијата. Следењето на светите