Tag "бискуп Џон Шерингтон"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата испрати порака до бискупите на Обединетото Кралство по повод Денот за животот

Во пораката до бискупите на Обединетото Кралство, која ја испрати по повод Денот за животот, папата Фрањо бара да се моли за сите кои работат за да ја подржат вредноста