Tag "бискуп Славко Вечерин"

Врати се на почетна
Вести Свет

Суботичкиот бискуп Славко Вечерин доживеа мозочен удар

Суботичкиот бискуп Славко Вечерин доживеа благ мозочен удар и по извршениот преглед е пуштен на домашно лекување.