Tag "бискуп Баез"

Врати се на почетна
Вести Свет

Никарагва му го одзема државјанството на бискупот Баез и на уште еден свештеник

Владата на Никарагва им го одзеде никарагванското државјанство на 94 лица, вклучувајќи го и помошниот бискуп од Манагва и еден католички свештеник.