Tag "бискупска резиденција Скопје"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Поставена спомен плоча во Бискупската резиденција по повод посетата на папата Фрањо

По завршувањето на Консулторскиот совет во просториите на Епископската резиденција во Скопје на 8 јули 2020 година епископот Стојанов ја откри благословената спомен плочата по повод посета на папата Фрањо