Tag "бискупска конфернеција"

Врати се на почетна
Свет

Кардинал Гомез: Родовата идеологија го уништува општеството

„Родовата идеологија го уништува општеството“ – силна е пораката на каридинал Рубен Салазар Гомез, надбискуп на  Богота во Колумбија, како одговор на одлуката на месното министерство за образование за ревизија