Tag "Бискупска конференција на Африка"

Врати се на почетна
Вести Свет

Заедничка порака на претставниците на европските и африканските епископски конференции

На крајот од заедничкиот онлајн семинар на Советот на евроспките епископски конференции (CCEE) и Советот на епископските конференции на Африка и Мадагаскар (SECAM) одржан на 1 и 2 јуни на