Tag "Бискупска конференција БиХ"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов одржа проповед пред почетокот на заседанието на Бискупската конференција на БиХ

Пред почетокот на 77. Заседание на Бискупската Конференција на Босна и Херцеговина, епископот Стојанов одржа пригодна проповед за време на светата Литургија