Tag "бискупската постапка"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Во Скопје се одржа завршната седница на бискупската постапка за беатификација на преподобниот бискуп Гнидовец

Во вторник 16 мај 2023 година во Скопската резиденција во Скопје се одржа завршната седница од бискупската постапка за беатификација на преподобниот бискуп Јанез Франчишек Гнидовец.