Tag "Бискупската конференција на САД"

Врати се на почетна
Вести Свет

Бискупите од Соединетите Американски Држави против ограничувањата за издавање виза на мигрантите

Бискупите од Соединетите Американски Држави ја осудија најавата за новите мерки на претседателот Доналд Трамп кои го ограничуваат издавањето на визи за емигрантите кои доаѓаат од земји како што се