Tag "Бискупската конференција на Австрија"

Врати се на почетна
Вести Свет

Започна онлајн пленарното заседавање на Епископската конференција на Австрија

Надбискупот на Салцбург и претседател на Бискупската конференција Франц Лакнер во понеделник на 8 март го отвори пролетното пленарно заседавање на Бискупската конференција на Австрија. Четиридневното заседавање се одржува онлајн