Tag "бискупија Изерниа-Венафро"

Врати се на почетна
Свет

Папата: Проблемите се решаваат со солидарност

Папата Фрањо во сабота 2 мај на аудиенција прими повеќе од илјада поклоненици од италијанската бискупија Изерниа-Венафро при што нагласи за потребата