Tag "Апостолското патување"

Врати се на почетна
Вести Свет

Бискупот Филипе Жордан: Посетата на Папата ја доверуваме на Богордица

Имајќи го во превид престојното Апостолското патување на папата Фрањо во Литванија, Летонија и Естонија од 22 до 25 септември 2018 година,