Tag "Апостолската милостилница"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ватикан купува храна за лицата во потреба од регионите погодени од земјотресот

По лично барање на Папата, Апостолската милостилница овие денови во подрачјето на Средна Италија,